BabaganKita

Tianjin Wangtong Industry and Trade Co., Ltd. Pabrik Kosmetik Umur

Pabrik kosmetik Tianjin Wangtong lan Perdagangan Kosmetik Umur dibangun ing taun 1998, duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo ngasilake kosmetik ing domestik. Kita duwe sejarah bisnis OEM / ODM sing dawa yaiku misi kita supaya para pelanggan bisa nggunakake kosmetik.

Pabrik kita wis ngasilake macem-macem kosmetik merek ing pasar domestik, lan duwe reputasi apik babagan kualitas produk, kita mbantu akeh merek sing tuwuh saka cilik nganti gedhe. Pabrik kita bisa ngasilake kosmetik apa wae miturut kebutuhan pelanggan.

Warta

news01
  • Yen mung nyaranake siji produk perawatan kulit, aku nyaranake shea butter tanpa ragu-ragu!

    Macem-macem produk perawatan kulit sing apik banget dicoba, coba sejatine merek kanthi prabédan rega sing adoh banget uga ora nduwe pengaruh sing jelas beda. Yen mung nyaranake siji produk perawatan kulit, aku nyaranake shea butter tanpa ...

  • Produk Efet sing Apik

    Cara kerjane: Produk iki bisa digunakake kanthi ngobong lemak, nambah pasokan getih, nambah elastisitas ligamen. Gra: Ekstrak Godhong Camellia Sinensis, Gliserin, Minyak Castor Hidrogenasi Peg-40, Minyak Castor Hidrogenasi Peg-60, Mentholum Cara nggunakake: Kanggo asil paling apik ...

  • Tianjin Wangtong Industry And Trade Co., Ltd.

    Tianjin Wangtong Industry And Trade Co, Ltd. Pabrik Kosmetik Umur wis dibangun ing taun 1998, duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo ngasilake kosmetik, kita nindakake produk OEM / ODM lan duwe merek SIMU dhewe ing area perawatan kulit. Supaya bisa ngatasi akeh pengecer cilik sing pengin ngirit ...

news02
  • Yen mung nyaranake siji produk perawatan kulit, aku nyaranake shea butter tanpa ragu-ragu!

    Macem-macem produk perawatan kulit sing apik banget dicoba, coba sejatine merek kanthi prabédan rega sing adoh banget uga ora nduwe pengaruh sing jelas beda. Yen mung nyaranake siji produk perawatan kulit, aku nyaranake shea butter tanpa ...

  • Produk Efet sing Apik

    Cara kerjane: Produk iki bisa digunakake kanthi ngobong lemak, nambah pasokan getih, nambah elastisitas ligamen. Gra: Ekstrak Godhong Camellia Sinensis, Gliserin, Minyak Castor Hidrogenasi Peg-40, Minyak Castor Hidrogenasi Peg-60, Mentholum Cara nggunakake: Kanggo asil paling apik ...

  • Tianjin Wangtong Industry And Trade Co., Ltd.

    Tianjin Wangtong Industry And Trade Co, Ltd. Pabrik Kosmetik Umur wis dibangun ing taun 1998, duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo ngasilake kosmetik, kita nindakake produk OEM / ODM lan duwe merek SIMU dhewe ing area perawatan kulit. Supaya bisa ngatasi akeh pengecer cilik sing pengin ngirit ...

Produk liyane

company_subscribe_img